ARCAT, present a la 25ena edició de MERCAHAM

Un any més, l’Associació Radioaficionats de Catalunya (ARCAT) va ser present a la gran festa dels radioaficionats a Catalunya, la fira MERCAHAM que organitza el Radioclub del Vallés, en aquesta ocasió per vint-i-cinquena vegada.

L’esdeveniment es va celebrar el cap de setmana del 15 i 16 de juny de 2019 a Cerdanyola del Vallès. ARCAT va disposar d’un estand on va presentar una mostra de les seves activitats, i en especial del proper concurs Comarques Catalanes a celebrar la propera tardor. L’estand es va il·lustrar amb material documental i un equip de ràdio en funcionament, i també amb vals de descompte de la casa xbs telecom que esponsoritza ARCAT a través d’interessants condicions especials per als seus associats.

L’ocasió va ser idònia per compartir amb altres associacions i clubs les inquietuds del món de la radioafició, participar igualment de l’aparador de la Federació Catalana de Radioaficionats, qui exposada en l’estand del costat del d’ARCAT; valorar les ofertes i descomptes especials de diverses cases comercials i revisar els nombrosos punts de venda de material de segona mà, o fins i tot presenciar les subhastes de material facilitada per la organització.

Dissabte al matí, MERCAHAM va ser un bullidor de radioaficionats, amics i simpatitzants, atents tots als diferents aspectes de la mostra i a les conferències organitzades sobre temes diversos relacionats amb la radiotècnia. La mostra va continuar el mateix dissabte a la tarda per reprendre l’activitat diumenge al matí amb la ja tradicionat botifarrada per esmorzar, una de les constants també d’aquesta interessant mostra que enguany ha celebrat les seves noves de plata.

Felicitats, doncs, a la organització i a tots els participants i llarga vida a aquest esdeveniment i a tota la radiafició a Catalunya.